Ons Team

Frank van Breugel

Als accountant ben je de spin in het web. Je bent aanspreekpunt voor je klanten en voor je collega's. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam in de accountantsbranche. Van beginnend assistent-accountant tot eigenaar van een klein accountantskantoor heb ik alle stadia van het vak doorlopen. Mijn studie heb ik voor een groot deel in de avonduren gedaan. Hierdoor is het voor mij dan ook niet vreemd om mijn kennis op peil te moeten houden door middel van de permanente educatie die ons vak ons voorschrijft.


linkedin

Jacqueline Rosenbrand

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de accountancy. Eerst als secretarieel / administratief medewerkster en sinds 2002 als assistent-accountant. Bijna al deze jaren werk ik al samen met Frank van Breugel. Hierdoor zijn wij goed op elkaar ingespeeld. Als assistent-accountant ben ik verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekeningen, het verzorgen van diverse belastingaangiften en controle van de administraties.


linkedin

Regina Ysseldijk

Ik ben bij ABT accountants BV in Tilburg werkzaam als administratief medewerkster. De variatie in de werkzaamheden die deze functie met zich meebrengt is erg leuk, het ene moment boek ik de administratie van een klant, het andere moment breng ik de klant een kopje koffie voor tijdens de bespreking.

We zijn een klein maar sterk team waar een ongedwongen en leuke sfeer heerst.

Met dit team staan wij steeds voor u klaar om u met raad en daad bij te staan.

Petra Snoeren

Als algemeen medewerkster ben ik verantwoordelijk voor de schone werkplek, hetgeen zorgt voor meer werkplezier voor mijn collega’s en een prettige ontvangst van de gasten. Daarnaast help ik waar nodig (en mogelijk) zodat alles zo goed mogelijk loopt. Denk dan aan het inkopen van kantoorartikelen en de kantinevoorraad. In drukke tijden kunt u mij tegenkomen aan de telefoon, waar ik ook regelmatig bijspring. Kortom de duizendpoot die je overal kunt tegenkomen binnen de organisatie.


linkedin