Team

Frank van Breugel

Frank van Breugel


Als accountant ben je de spin in het web. Je bent aanspreekpunt voor je klanten en voor je collega's. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam in de accountantsbranche. Van beginnend assistent-accountant tot eigenaar van een klein accountantskantoor heb ik alle stadia van het vak doorlopen. Mijn studie heb ik voor een groot deel in de avonduren gedaan. Hierdoor is het voor mij dan ook niet vreemd om mijn kennis op peil te moeten houden door middel van de permanente educatie die ons vak ons voorschrijft.

Jacqueline Rosenbrand

Jacqueline Rosenbrand


Sinds 1999 ben ik werkzaam in de accountancy. Eerst als secretarieel / administratief medewerkster en sinds 2002 als assistent-accountant. Bijna al deze jaren werk ik al samen met Frank van Breugel. Hierdoor zijn wij goed op elkaar ingespeeld. Als assistent-accountant ben ik verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekeningen, het verzorgen van diverse belastingaangiften en controle van de administraties.

Petra Snoeren

Petra Snoeren


Als algemeen medewerkster ben ik verantwoordelijk voor de schone werkplek, hetgeen zorgt voor meer werkplezier voor mijn collega’s en een prettige ontvangst van de gasten. Daarnaast help ik waar nodig (en mogelijk) zodat alles zo goed mogelijk loopt. Denk dan aan het inkopen van kantoorartikelen en de kantinevoorraad. In drukke tijden kunt u mij tegenkomen aan de telefoon, waar ik ook regelmatig bijspring. Kortom de duizendpoot die je overal kunt tegenkomen binnen de organisatie.

Petra van der Aa-Laros

Petra van der Aa-Laros


Sinds 1 juni 2022 ben ik werkzaam bij ABT Accountants BV als assistent accountant/administratief medewerkster. Na diverse facetten van de maatschappij administratief gezien te hebben van handelsonderneming tot productiebedrijven en ook een administratiekantoor waar ik 22½ jaar heb gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het kleine team en de diversiteit van het klantenbestand spreekt mij erg aan.

Ik vind het belangrijk dat mensen gehoord worden en dat ik waar nodig problemen kan oplossen. Het persoonlijke van ons bedrijf vind ik erg prettig en hoop dan ook nog lang voor onze klanten te mogen werken.

De clowns van kantoor

De clowns van kantoor


Wij zijn Goofy (Labrador) en Rex (Jack Russell). Wij zijn de clowns van kantoor. Wij houden van aandacht (wie niet) en gaan die dan ook regelmatig halen bij onze collega’s.

Soms komen er vreemde mensen binnen, die het baasje klanten noemt, en dan willen we nog wel eens blaffen. Dat is onze manier van aandacht vragen en dat lukt meestal ook wel. We hebben overigens geen slechte bedoelingen met ons gedrag, maar vinden die vreemde mensen soms een beetje eng. Eenmaal het ijs gebroken gaan we ook bij hen aandacht vragen door ze uit te dagen om te spelen.